Project omschrijving

Meer bezoekers, meer omzet & meer rendement

Online marketing inzetten om meer omzet online te generen. Wij bij Creative Bird zijn gespecialiseerd in het opzetten van doelgerichte online marketing campagnes. Deze zorgen voor maximaal rendement uit uw website. Onze online marketing specialisten nemen alle zorg uit handen als het gaat om een SEO,SEA of remarketing campagne.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, zorgt ervoor dat de website hoger scoort in de Google zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat er op relevante zoektermen een topposities worden verkregen in de Google zoekmachineresultaten. Dit zorgt uiteindelijk voor meer klanten en omzet.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren ,oftewel SEA is een effectieve manier van online adverteren. Deze zoekresultaten verschijnen bovenaan in Google. Onze specialisten zijn gecertificeerd en optimaliseren dagelijks campagnes om uiteindelijk maximaal rendement te halen.

Remarketing

Als bezoekers de website hebben bezocht kan je doormiddel van remarketing deze bezoekers doelgericht benaderen via een banner of Google Adwords. Met remarketing kun je tegen relatief lage kosten de doelgroep bereiken. Advertenties via NU.nl of Telegraaf.nl worden alleen getoond aan bezoekers die uw website eerder hebben bezocht.

Onze voordelen

  • Meer bezoekers
  • Meer omzet
  • Meer rendement

  • Beter vindbaar
  • Juiste marketing tool

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Of bel ons voor een afspraak:

Offerte aanvragen