Project omschrijving

Online Webshop laten maken

Wij bouwen voor zowel kleine als grote bedrijven professionele online webshops. Van standaard templates tot maatwerk, u heeft veel mogelijkheden. Wij koppelen uw betalingssysteem en zorgen dat alles soepel en veilig loopt. Zo zijn alle webshops full responsive en schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Graag adviseren wij wat het beste bij u past.

Standaard pakket:

In het standaard pakket heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen een aantal verschillende designs, die daarna toegepast wordt met uw producten, content en foto’s. U kunt er voor kiezen het onderhoud van uw webshop zelf te doen of aan ons over te laten.

Maatwerk pakket:

Wilt u een compleet op maat ontwerpen webshop ? Ook complexe modules kunnen wij naar uw wensen programmeren. Samen kijken wij wat voor u de beste oplossing is.

CMS systemen:

Wij werken met het beste online webshop systeem: Magento. Daarnaast is het ook mogelijk om kleinere webshops te bouwen met WordPress WooCommerce. Het verschil is dat Magento speciaal ingericht is voor maatwerk webshops. WordPress WooCommerce is juist ideaal voor eenvoudige en kleinere webshops.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze webshop pakketten? Bel ons op 0570 – 244014 en vertel ons wat u zoekt of vraag direct een gratis offerte aan.

Onze voordelen

  • Responsive design
  • Online vindt baar
  • Persoonlijk advies
  • Makkelijk beheerbaar
  • Maatwerk of standaard

logo-woocommerce-black

magento_logo

Vraag vrijblijvend een offerte op.

Of bel ons voor een afspraak:

offerte aanvragen