Project omschrijving

Professionele responsive WordPress website

Is uw website niet meer van deze tijd? Wilt u een professionele website laten maken? Bent u net gestart met uw bedrijf en zoekt u een webdesign bureau? Of bent u opzoek naar een geheel uniek ontworpen website? Dan bent u bij Creative Bird aan het juiste adres.

Basis website

Dit basispakket is ideaal voor startende ondernemers die op zoek zijn naar een professionele website, die ook goed gevonden wordt in Google, eenvoudig zelf te beheren is en uitstekend werkt op alle beeldschermen.

Maatwerkpakket

Heeft u complexe ideeën die u online wilt realiseren? Wilt u niet werken met een standaard WordPress thema? Ook hierin hebben wij de juiste oplossingen. Onze professionele ontwerpers staan klaar om voor u een professioneel maatwerk platform te bouwen.

CMS systeem

Uw nieuwe website na oplevering zelf beheren om teksten en/of afbeeldingen te wijzigen? Dat is mogelijk. Alle websites die worden gebouwd in WordPress CMS bieden die mogelijkheid via het gebruiksvriendelijke dashboard. Als uw website online staat ontvangt u van ons uw eigen inlogcodes en een handleiding om hier zelf mee aan de slag te gaan.

2000px-wordpress_logo-svg

Bent u nieuwsgierig hoe uw website er uit kan komen te zien?
Hieronder staan voorbeelden van een aantal recent opgeleverde websites!

Onze voordelen

  • Responsive design
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Social Media integratie
  • Makkelijk beheerbaar
  • Unieke bezoekers

    Direct offerte aanvragen

    Gewenste optie: